Fyldte squash med salsa og smeltet mozzarella
Bagte squash med salsa og mozzarella er en fantastisk kombination af friske grøntsager og smeltende ost, der er både nem at lave og imponerende at servere.
Squashen bliver udhulet en smule og fyldt med en smagfuld salsa, der tilføjer en krydret og frisk dimension til retten. Når mozzarellaen smelter ovenpå og bliver gylden og boblende i ovnen, skabes en uimodståelig overflade, som alle vil elske.
Dette tilbehør er perfekt til enhver hovedret og er en sikker vinder, både til hverdagsmiddage og når du har gæster. Prøv den næste gang du vil tilføje noget ekstra specielt til dit måltid!
Ingredienser :
2 squash
100 gram salsa, mild, medium eller hot
125 gram mozzarella, frisk eller revet
4 personer
5-10 min. forberedelse
25-30 minutter i ovnen
Fremgangsmåde:
1. Halver squash på langs og udhul lidt af kernene så der er plads til salsa-en og læg dem på en bradepande med bagepapir
2. Tilføj salsa
3. Kom mozzarella ovenpå
4. Bag i ovnen 25-30 min. på 200 grader varmluft
Serveres rygende varme.
Pynt. evt. ovenpå med friske krydderurter
hej Tine
det er en flot hjemmeside du har fået lavet ….