Sund banankage med dadler og havregryn

Den her opskrift blev skabt i køkkenet på mit arbejde, hvor jeg laver mad til vuggestue og børnehavebørn. Den kom til fordi jeg havde nogle overmodne bananer, som jeg skulle have bugt med. Derfor tryllede jeg denne kage frem til vuggesteuens eftermiddags mad. Her får du et virkelig lækkert bud på en nem og lækker banankage med dadler og havregryn. Et sundere alternativ til den klassiske kage. Den er dejlig mild i smagen og fyldt med naturlig sødme fra dadler og bananer, mens havregrynene giver en dejlig tekstur og ekstra næring. Perfekt som et mellemmåltid til store og små, eller en dessert, når du vil forkæle dig selv og andre med noget, der både smager godt og er rig på fibre.

Ingredienser :

N

6 bananer, modne

N

4 æg

N

6 dl. havregryn

N

100 gram dadler

N

2 tsk. kanel

N

2 tsk. vaniljesukker

N

1 dl. mælk

12 personer

}

10 min. forberedelse

}

35 min. ialt