Spaghetti med hvidløg, bagte tomater og burrata
Her får du en fantastisk spaghettiret, der kombinerer bagte tomater og hvidløg med olivenolie og frisk timian. Denne kombination hældes over al dente spaghetti og toppes med cremet burrata. Resultatet er en harmonisk ret, hvor sødmen fra de bagte tomater og den milde hvidløgssmag smelter sammen med den rige burrata. En simpel, men luksuriøs oplevelse, der bringer smagen af middelhavet direkte til dit bord. Prøv denne lækre ret og lad dig forføre af de enkle, men kraftfulde smage.
Ingredienser:
500 gram spaghetti, koges efter anvisning
500 gram cherrytomater
3 fed hvidløg, i tynde skiver
Timianblade, friske, fra ca. 10 stilke
1/2 dl. olivenolie
1 bæger burrata
Salt og peber
1 bæger burrata
2-3 personer
5 min. forberedelse
20 min. i ovn
25 min. ialt
Fremgangsmåde:
1. Kom tomater, olie, timian, hvidløg og salt i et fad og varm i ovnen ved 185 grader i ca. 20 min. Hvidløgene skal været sprøde og brunlige, så hvis de ikke er det, skal de have lidt længere tid.
2. Hæl spaghettien, (som er kogt efter anvisning på posen) i en skål og herefter de bagte tomater og hvidløg over.
3. Til sidst fordelen burrataen over, og pyntes med lidt olivenolie og frisk timian.