Pandestegte grønne bønner med rødløg og hvidløg
Dette er mit go-to grønne tilbehør, når jeg har brug for noget hurtigt og lækkert til aftensmaden. Jeg har altid ingredienserne til denne opskrift i køkkenet, så jeg kan nemt lave det, hvis jeg ikke har andre grøntsager ved hånden. De sprøde grønne bønner (haricot verts) steges let i olivenolie sammen med søde rødløg og aromatisk hvidløg, og et drys flagesalt fremhæver smagen perfekt. Det er en ret, der er både nem at lave og fyldt med smag, og den passer til stort set alle hovedretter. Prøv denne enkle opskrift, og lad den blive en fast del af din menu!
Ingredienser:
Olivenolie til stegning
2 fed hvidløg, i tynde skiver
1/2 rødløg, halveret i tynde skiver
750 gram grønne bønner fra frost
Flagesalt
4 personer
10 -15 min.
Fremgangsmåde:
1. Skær hvidløgsfed og rødløg i tynde skiver
2. Varm olie i en sauterpande og svits hvidløg og rødløg ved mellemhøj varme i 2-3 minutter.
3. Tilsæt de grønne bønner og svits det hele indtil bønnerne er gennemstegte og taget lidt farve.
Serveres straks!