No bake cheesecake med oreo og tuc kiks
Oplev en uimodståelig no-bake cheesecake, der kombinerer sødt og salt på perfekt vis. Bunden er lavet af sprøde Tuc kiks, der tilføjer en unik saltsmag til denne cremede dessert. Fyldet består af flødeskum, flormelis og flødeost, som sammen skaber en luftig og rig tekstur. Top det hele med knasende Oreo for en ekstra dimension af smag. Denne cheesecake er både enkel at lave og en fryd for smagsløgene!
Ingredienser til bunden:
300 gram tuc kiks, knuste
25o gram smør, smeltet
Ingredienser til cremen:
400 gram flødeost neutral
150 gram flormelis
5 dl. piskefløde
1 citron, saften
2 tsk. vaniljesukker
3 plader daim, hakkes groft
8 personer
20 min. forberedelse
Mindst 3-4 timer i køleskabet
Fremgangsmåde:
1. Smelt smør i en gryde
2. Kom tuckiks i en minihakker og hak dem helt fine.
3. Bland smør og tuckiks godt sammen og læg i en bunden af en springform 22 Ø. Dæk til og sæt i køleskabet.
4. Pisk flødes, flormelis, flødeost, saft fra citron og vaniljesukker til det har en fast creme konsistens.
5. Hak Daimpladerne groft og vend dem i cremen.
6. Fordel det over den afkølede bund og sæt på køl i minimun 3-4 timer.
Velbekomme!