Kyllingeoverlår i fad med kartofler

Her får du en lækker og nem opskrift på kyllingeoverlår i fad med kartofler, rødløg, hvidløg og timian. Alt tilberedes i samme fad, hvilket gør retten både enkel og hurtig at klargøre. Når ingredienserne er samlet, passer den sig selv i ovnen. Server evt. retten med sprøde grønne bønner og en frisk avocadodressing for et ekstra pift. Perfekt til både hverdag og weekend

Ingredienser:

N

800 gram kartofler

N

1 rødløg

N

3 fed hvidløg, presset

N

Oliven eller rapsolie

N

4 kyllingeoverlår

N

1 spsk. paprika

N

Salt og peber

4 personer

}

15 min. forberedelse

}

35-40 min. i ovn

Fremgangsmåde:

1. Vask kartoflerne og skær dem i grove tern, (behold gerne skrællen på) Fordel dem i et ildfast fad.

2. Pres hvidløg over og rødløg halveret i skiver. 

3. Kom ca. 2 spsk. olie over, lidt salt og timian og fordel det hele rundt. 

4. Placer Kyllingeoverlår ovenpå kartoflerne.

5. Bland 3-4 spsk. olie med 1 spsk. paprika og pensl på kyllingelårene, tilføj groft salt og peber.

6. Steg det hele i ovnen i 35-40 min. på 200 grader varmluft til kyllingen er gennemstegt, og kartoflerne bløde. 

Velbekomme 

Andre kødretter

 salatinspiration