Kylling og kartofler i fad i en lækker sennepsauce
Gør hverdagsmiddagen ekstra speciel med denne lækre ret i fad, der kombinerer saftig kylling og møre kartofler i en cremet sennepsauce. Med tilsætning af friske forårsløg og smagfulde champignoner bliver denne ret en harmonisk blanding af teksturer og smagsnuancer. Fløden og senneppen skaber en rig og fyldig sauce, der omslutter hver bid, og gør denne ovnbagte ret til en ægte komfortmadfavorit. Perfekt til travle hverdage eller en hyggelig weekendmiddag, vil denne nemme og velsmagende ret i fad glæde hele familien.
Ingredienser:
Olie
800 gram kartofler, vasket og halveret
3 stilke forårsløg
2 fed hvidløg, i tynde skiver
150 gram champignoner
3 kyllingebryster, i skiver
1/2 liter fløde
4 spsk. dijonsennep
1/2 - 1 hel citron, saften
Salt og peber
4 personer
10 min. forberedelse
35 min. ialt
Fremgangsmåde:
1. Læg de halverede kartofler i et ildfast fad, og hæl olie over.
2. Sæt dem i ovnen ved 200 grader varmluft, i 20-25 min. Imens går du i gang med sovsen
3. Varm olie i en sauterpande, og svits forårsløg i skiver, hvidløg og champignoner til har taget lidt farve.
4. Tilføj herefter kylling i skiver, salt og peber, og svits i ca. 5 minutter.
5. Tilsæt fløde og sennep, hold evt. lidt igen med sennep og tilføj mere af denne når saucen er varmet godt igennem.
6. Smag saucen til med salt, peber og evt. citron.
7. Hvis kartofler ikke er hårde længere tages de ud af ovnen og sennepsaucen med kylling, champignoner og forårsløg hældes over.
8. Sæt det i ovnen igen i yderligere 10 min. og så er den serveringsklar.
Velbekomme