Kødboller i spicy tomatsauce

Få en smagfuld oplevelse med disse lækre kødboller i en krydret tomatsauce, perfekt serveret med din yndlingspasta. Denne ret kombinerer saftige kødboller med en intens og aromatisk sauce lavet af hakkede tomater, cherrytomater, hvidløg, og et hint af balsamico for en dyb og rig smag. Med rosmarin, chiliflager og paprika får saucen en dejlig krydret varme, mens revet squash tilføjer et friskt og grønt touch. Dette er en perfekt ret til en hyggelig middag, der vil glæde både familie og venner med sin harmoniske balance af krydderier og smag.

Ingredienser til kødboller:

N

400 gram hakket oksekød, eller kylling

N

1 rødløg, finthakket

N

1 håndfuld rosmarin, finthakket

N

1 æg

N

1/2 dl. mælk

N

1 spsk. hvedemel

N

1 tsk. salt og peber

Ingredienser til tomatsauce:

N

1 rødløg, finthakket

N

3 fed hvidløg, presset

N

1 spsk. paprika

N

1/2 tsk. chiliflager

N

1 squash, groft revet

N

2 dåser hakkede tomater

N

15 cherrytomater

N

Balsamico

N

Salt og peber

4 personer

}

20-25 min. forberedelse

}

20 min. i ovn

}

40-45 min. ialt

Fremgangsmåde:

1. Lav farsen først, ved at blande alle ingredienserne og stil den på køl.

2. Varm olie i en gryde og svits rødløg, hvidløg og paprika

3. Tilsæt revet squash, svits yderligere 2-3 min. Og tilføj hakkede tomater, chiliflager i olie og hele cherrytomater.

4. Bring i kog og smag til med balsamico, salt, peber og evt. mere chiliflager 🌶

5. Læg saucen i et ildfast fad, form kødbollerne og læg dem ovenpå saucen.

6. Sæt i ovnen på 200 grader varmluft i 20 min. Og kog imens pasta til

Og velbekomme, så er det bare at nyde det mens den er rygende varm

Andre retter med kød: