Hvide asparges stegt i smør og timian, med rejer og hollandaise sauce
Er du klar til noget virkelig virkelig lækkert! Nemlig min absolut yndlingsmåde at spise hvide asparges på ~ Smørstegte med timian, salt og peber, derefter sat i selskab med hollandaise sauce og rejer, det smager himmelsk! Derfor laver jeg det flere gange år efter år i asparges sæsonen! Faktisk er hvide asparges min favorit over de grønne, selv om de grønne også er utroligt lækre. Prøv denne klassiske, enkelte og delikate måde at servere hvide asparges på, og se om det også er en favorit for dig!
Ingredienser:
1 bundt hvide asparges, ca. 500 gram
2 spsk. smør
Frisk timian
100 gram rejer
Hollandaise sauce
Citron i skiver
Salt og peber
2 personer
15 min. forberedelse
Fremgangsmåde:
1. Skyl og skræl de yderste lag af aspargesene, det er vigtigt der skrælles nok af, ellers kan det blive en trævlet oplevelse. Det nederste stykke af de hvide asparges skal skæres af.
2.Smelt smør på panden og steg de hvide asparges i 6-7 minutter ved middelhøj varme sammen med timian, salt og peber
3. Imens laves hollandaise sauce.
4. Derefter anrettes de hvide asparges på tallerkener og så skal der hollandaise sauce, rejer og citronsaft på! Server evt. som en dejlig forret med et stykke baguette.