Grønne asparges med lynstegte tomater, chiliflager og cremet burrata
Forkæl dine smagsløg med denne enkle og delikate ret. De friske grønne asparges steges på panden, så de bevarer deres sprødhed, og med et strejf af chili for at tilføre lidt varme, saftige tomater lynsteges, og når det hele tages af panden, toppes det med cremet burrata, der smelter let over de varme grøntsager. Perfekt som en let frokost eller en forret, der imponerer!
Ingredienser:
Olivenolie til stegning
1 bundt grønne asparges
Salt og peber
Chilieflager, tørret, mængde efter smag og behag
1 bæger burrata
2 stilke forårsløg
2 personer
10 -15 min.
Fremgangsmåde:
1. Skyl aspargsene, og skær det nederste stykke af.
2. Varm olie i en pande og steg asparges ved mellemhøj varme i 5-6 minutter med salt, peber og chiliflager.
3. De sidste 2-3 minutter af stegetiden, tilføjes tomaterne.
4. Anret asparges på et fad/tallerken og tilføj burrata ovenpå, derefter tomater, forårsløg og ekstra salt/peber og chiliflager,
Serveres straks!