Cremet spidskålssalat med ærter og krydderurter
Opdag en ny favorit med denne friske og cremede spidskål salat, som er en perfekt blanding af sprøde grøntsager og smagfulde krydderier. Med sprøde ærter, en cremet dressing af creme fraiche, et strejf af sennep og en frisk note af citron saft og skal, bringer denne salat forår og sommer til dit bord. Dild tilføjer en vidunderlig aroma, men du kan også eksperimentere med andre krydderurter som persille, purløg eller mynte for at finde din egen favoritkombination. Denne salat er ikke kun nem at lave, men den er også et frisk pust til ethvert måltid, fra grillfester til lette frokoster.
Ingredienser:
1/2 spidskål, snittet
250 gram ærter/ Frisk fra bælg eller optøet fra frost
1/2 agurk, halveret i skiver uden kerner
3 dl. Creme fraiche
2 spsk. Mayo
1 spsk. sød sennep
1 citron, revet skal og saften fra den halve
1 spsk. sukker
1 bundt dild, finthakket (eller anden krydderurt)
Salt og peber
4 personer
15 min. forberedelse
Fremgangsmåde:
1. Rør dressingen sammen ved at blande creme fraiche med mayonaisse, sennep, citronsaft og skal, sukker og krydderurt. smag drssingen til.
2. Tilføj spidskål og ærter og vend det hele sammen.
Kan sagtens laves på forhånd og sættes på køl, eller serveres med det samme!