Cremet pastaret med oksemørbrad, fløde og parmesan
Når du står med en rest af lækker oksemørbrad og ikke ved, hvad du skal bruge den til, så har jeg den perfekte opskrift til dig. Forestil dig mør oksemørbrad kombineret med frisk pasta, som blander sig med en cremet sauce af fløde, timian og parmesan. Denne ret er en sand forkælelse for dine smagsløg, og den er lige så enkel at lave, som den er udsøgt. Det er den perfekte måde at få det bedste ud af dine rester og samtidig trylle en ny luksuriøs ret frem på bordet. Så næste gang du har en rest oksemørbrad, så prøv denne opskrift – du vil ikke fortryde det!
Ingredienser:
Olie eller smør til stegning
1 stort løg, i tern
3 fed hvidløg, presset
3 dl. fløde
75-100 gram parmesan, revet
1 spsk. timian
Balsamico
500 gram oksemørbrad, tilberedt
250 gram frisk pasta
3-4 personer
15 min.
Fremgangsmåde:
1. Kog pasta efter anvisning på emballagen.
2. Varm olie eller smør i en sauterpande og tilsæt løg, hvidløg og timian, svits 3-4 minutter.
3. Hæl fløde i og lad den simre med salt og peber
4. Rør parmesan i indtil den smelter og bliver en del af den cremede sauce og smag til med lidt balsamico
5. Tilsæt den tilberedte oksemørbrad i skiver og vend pasta i den cremede sauce
Server straks med ekstra parmesan og timian på toppen.