Agurkehapsere med flødeost og laks

Præsenter dine gæster for en nem og velsmagende velkomstsnack – små agurkehapsere med cremet flødeost med krydderurter, røget laks, frisk citron og dild. Disse små bidder kombinerer den friske sprødhed fra agurken med den rige smag af flødeost og den delikate røget laks, toppet med et strejf af citron og dild for en perfekt balance. Perfekte til enhver sammenkomst, vil disse hapsere helt sikkert imponere med deres smukke præsentation og udsøgte smag. En forfriskende og lækker lille snack.

Ingredienser:

N

1 agurk

N

100 gram flødeost med krydderurter eller pikant ost

N

2 spsk. flødeost

N

Saft fra 1/4 citron

N

200 gram koldtrøget laks

N

Dild til pynt

4 personer

}

15 min. forberedelse

Fremgangsmåde:

1. Halver agurken på langs og fjern kernene

2. Fordel flødeosten i hullet på agurken

3. Placer laksen ovenpå og hæl lidt saft fra citron ovenpå

4. Pynt med dild og skær agurken i skiver af 2 cm. 

Kan laves på forhånd, og bevares på køl inden servering. 

Flere opskrifter på små retter