Tines madunivers
Hverdags og weekendretter med kød.
Cremet pasta med chorizo og spinat
Kyllingefarsbrød med soltørrede tomater
Fyldt svinemørbrad med mozzarella og basilikum
Frisk pasta i spinatsauce med bacon
Torsk og kartofler i fad i sennepsauce
Kyllingeoverlår i fad med kartofler
Cremet pastaret med oksemørbrad
Fyldte tortillas med kylling, ris og fajitamix
Svinemørbrad med flødeost, hvidløg og basilikum
Gør din næste middag ekstra speciel med denne fyldte svinemørbrad, der kan tilberedes i ovnen eller på grillen. Denne opskrift kombinerer saftig svinemørbrad med smagfuld rød pesto og cremet mozzarella, alt sammen svøbt i sprødt bacon for at tilføje en ekstra dimension af smag og tekstur. Den røde pesto giver et krydret kick, mens mozzarellaen smelter og gør kødet ekstra saftigt. Perfekt til både hverdag og fest, vil denne fyldte svinemørbrad imponere dine gæster og blive en ny favorit ved middagsbordet.