Sommerdrøm med friske bær og mynte
Prøv en lækker dessert, der kombinerer sprøde knuste makroner med en silkeblød creme blandet med flødeskum. Denne himmelske kombination er toppet med friske bær såsom blåbær, hindbær og jordbær, som giver en forfriskende smag og farverig præsentation. Et strejf af frisk mynte tilføjer en aromatisk finish, der gør denne dessert til en uundgåelig fristelse ved enhver lejlighed, også til eftermiddagskaffen.
Ingredienser:
200 gram makroner, knuste
25o ml. piskefløde
1 brev lagkagecreme med vanilje
0,5 liter mælk (til lagkagecremen)
125 gram hindbær
125 gram blåbær
Lidt ribs (kan undlades)
3 stilke mynte, bladene
6 personer
20 min. forberedelse
Mindst 2 timer i køleskabet
Fremgangsmåde:
1. Pisk fløden til flødeskum og brevet til lagkagecremen med mælk.
2. Bland flødeskum og cremen og sæt på køl 20 min.
3. Knus makroner og fordel dem i bunden af et fad.
4. Fordel cremen henover og pynt med bær og frisk mynte.
5. Lad kagen stå på køl i et par timer så makronerne bliver lidt blødere.
Velbekomme!