Stegte grønne bønner med rødløg og hvidløg.

En af mine absolutte favoritter og go-to tilbehørsretter er stegte grønne bønner med olivenolie, rødløg og hvidløg. Det er en simpel, men utroligt velsmagende ret, som jeg altid har ingredienserne til hjemme. Når jeg står og mangler ideer til tilbehør, er denne ret min redning.

 De grønne bønner bliver perfekt møre og sprøde, når de steges i olivenolie, og sammen med den sødlige smag af rødløg og den aromatiske hvidløg bliver det en uundgåelig favorit ved middagsbordet. Denne ret passer til næsten alt og tilføjer en dejlig, frisk smag til ethvert måltid.

 

Ingredienser:

N

1 kg. haricot verts

N

olivenolie

N

3 fed hvidløg, i tynde skiver

N

1 rødløg, halveret i skiver

3-4 personer

}

10 min. forberedelse

}

15 minutter på panden

Fremgangsmåde:

1. Skær hvidløg i tynde skiver

2. Skræl og skær rødløg, halver det og skær det i tynde skiver, så de bliver halve cirkler

3. Varm olie på paden, gerne en sauterpande hvis du har det.

4. Svits hvidløg og rødløg i olien ved mellemhøj varme i 3-4 minutter.

5. Tilføj de grønne bønner.

6. Steg det hele på panden ved middel varm indtil de grønne bønner har taget lidt farve og er blevet varmet godt igennem.

Er du på udkig efter retter med kød?