Fyldte kyllingebryster med mozzarella, timian og soltørrede tomater

Bring noget ekstra smag til dine hverdagsmiddage med disse fyldte kyllingebryster, som er både nemme at lave og fulde af smag. Ved at lave en “lomme” i kyllingebrysterne og fylde dem med cremet mozzarella, aromatisk timian og søde soltørrede tomater, får du en ret, der både er enkel og imponerende. Når kyllingebrysterne bages i ovnen, smelter mozzarellaen og blander sig med urterne og tomaterne, hvilket skaber en saftig og velsmagende hovedret. Perfekt til en travl hverdag, vil disse fyldte kyllingebryster hurtigt blive en ny favorit ved middagsbordet.

Ingredienser:

N

4 kyllingebryster

N

125 gram frisk mozzarella

N

120 gram soltørrede tomater

N

10-12 friske timianblade, eller 1 tsk. tørret

N

Salt og peber

4 personer

}

10 min. forberedelse

}

35 min. ialt

Fremgangsmåde:

1. Lav en lomme i kyllingebrysterne ved at skære et snit fra siden, og kom dem i et ildfast fad.

2. Skær mozzarella i skiver og fordel i de 4 lommer.

3. Skær soltørrede tomater i tern, og fordel ovenpå mozzarella

4. Tilføj til sidst frisk timian og kom salt og peber ovenpå kyllingebrysterne.

Steg dem i ovnen på 200 grader varmluft i små 25 min.

Server f.eks. med sprøde kartofler med olivenolie og timian, og dertil en frisk og lækker salat.

Skal der salat til maden?