Mini tortillas med hjemmelavet tomatsalsa
Opdag en ny favorit snack med disse mini tortillas fyldt med hjemmelavet tomatsalsa, frisk persille og et strejf af chili. Disse små bidder tilbyder en perfekt balance mellem den søde og syrlige tomatsalsa, den friske persille og den lette varme fra chilien. Ideelle som en hurtig snack, et velsmagende mellemmåltid, en velkomst snack til dine gæster, eller en tilføjelse til det mexikanske middagsbord. Uanset om du nyder dem alene eller deler dem med familie og venner, vil disse mini tortillas med tomatsalsa hurtigt blive en fast del af dit repertoire.
Ingredienser:
2 tortillas pandekager
Lidt olivenolie
250 gram tomater, i tern
1/4 chili, finthakket (afhængig af smag og behag)
1/2 lime, saften
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
12 stykker
15 min. forberedelse
10 min. i ovn
25 min. ialt
Fremgangsmåde:
1. Udstik tortillas til en størrelse der passer til din muffinsforme, placer hver minitortilla i hullerne i muffinformen, pres dem lidt ned så de danner en skål i formen og pensl dem med lidt olivenolie.
2. Bag dem i ovnen på 185 grader varmluft i ca. 10 min.
3. Skær tomater og læg dem i en si, giv dem lidt salt, så noget af væsken fra tomaterne kan drænes fra, lad dem stå i 10 min.
4. Kom tomaterne i en skål og tilføj en lille håndfuld persille (eller koriander) chili, limesaft, olivenolie og smag til med salt og peber.
5. Kom tomatsalsaen i de bagte tortillaskåle og server straks.