Pasta og i krydret tomatsauce med smeltet mozzarella
Gør dig klar til en smagsoplevelse med denne nemme opskrift: Pasta med kylling i en krydret tomatsauce. Denne ret kombinerer saftige stykker kylling med en rig og fyldig tomatsauce, krydret med paprika og et strejf af chili for at give den helt rette varme. Som prikken over i’et er retten toppet med smeltet mozzarella, der giver en uimodståelig cremethed. Perfekt til en hyggelig aftenmiddag eller når du vil imponere gæsterne med noget ekstraordinært. Tag en bid og lad dig forføre af de dybe, varme smagsnuancer!
Ingredienser:
Olie til stegning
1 stort rødløg, i tern
2 fed hvidløg, fint snittet
3 stilke forårsløg, i skiver
1/4 chili, (efter smag og behag) i tern
1 spsk. sød paprika
4 kyllingebryster, i skiver
2 dåser hakkede tomater
1-2 spsk. balsamico eddike
150 gram cherrytomater
400 gram pasta penne, kogte
125 gram frisk mozzarella
4-5 personer
20 min. forberedelse
15 min. i ovn
35 min. ialt
Fremgangsmåde:
1. Kog pasta efter anvisning på emballagen.
2. Varm olie i en sauterpande og tilsæt rødløg, chili og forårsløg, svits 3-4 minutter.
3. Tilsæt paprika og derefter kyllingebrysterne skåret i skiver, brun kyllingen af og drys med salt og peber.
4. Tilføj hakkede tomater, cherrytomater og balsamicoeddike, varm det hele godt igennem og smag til, tilføj evt. mere salt, peber og balsamico.
5.Kom pastaen i et ildfast fad og hæld sovsen over. Fordel mozzarella over, og kom fadet i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft.
Når mozzarella’en har taget lidt farve efter ca. 15 min. Er retten færdig og klar til nydes!