Skøn sommersalat med rucola, sukkerærter, avocado og pinjekerner

Denne friske og farverige salat er en sand fryd for både øjne og smagsløg. Den kombinerer den lækre smag af rucola med saftige tern af agurk og cremet avocado. Halverede sukkerærter tilføjer et sprødt element, mens groft hakkede mynteblade bringer en forfriskende aroma til retten. Salatosten eller fetaen giver en fyldig og saltet kontrast, og de ristede pinjekerner tilfører en nøddeagtig knas, der fuldender smagsoplevelsen. Denne salat er perfekt som et lækkert tilbehør til sommerens måltider.

 

Ingredienser:

N

2 håndfulde rucola (eller anden salattype hvis man ikke er til rucola)

N

1/2 agurk, i tern

N

2 modne avocadoer, i tern

N

125 gram sukkerærter, halveret på langs

N

Mynteblade fra 3-4 stilke, grofthakket

N

100 gram cremet salatost/feta

N

50 gram pinjekerner

4 personer

}

15 min. forberedelse