Kyllingeoverlår i fad med kartofler
Her får du en lækker og nem opskrift på kyllingeoverlår i fad med kartofler, rødløg, hvidløg og timian. Alt tilberedes i samme fad, hvilket gør retten både enkel og hurtig at klargøre. Når ingredienserne er samlet, passer den sig selv i ovnen. Server evt. retten med sprøde grønne bønner og en frisk avocadodressing for et ekstra pift. Perfekt til både hverdag og weekend
Ingredienser:
800 gram kartofler
1 rødløg
3 fed hvidløg, presset
Oliven eller rapsolie
4 kyllingeoverlår
1 spsk. paprika
Salt og peber
4 personer
15 min. forberedelse
35-40 min. i ovn
Fremgangsmåde:
1. Vask kartoflerne og skær dem i grove tern, (behold gerne skrællen på) Fordel dem i et ildfast fad.
2. Pres hvidløg over og rødløg halveret i skiver.
3. Kom ca. 2 spsk. olie over, lidt salt og timian og fordel det hele rundt.
4. Placer Kyllingeoverlår ovenpå kartoflerne.
5. Bland 3-4 spsk. olie med 1 spsk. paprika og pensl på kyllingelårene, tilføj groft salt og peber.
6. Steg det hele i ovnen i 35-40 min. på 200 grader varmluft til kyllingen er gennemstegt, og kartoflerne bløde.
Velbekomme